Bourbon -lastut

CASKNOLIA Coopers Tradition: Bourbon Barrel Chips savustuspurut savustamiseen ja ruoan valmistamiseen. Lastut ovat saaneet Espanjassa valtavan suosion, niin ravintoloiden, huippukokkien kuin kotikeittiöiden keskuudessa. Lastut tuovat aivan uuden makuelämyksen ruokaan. Lastuja voi käyttää, niin lihan kuin vihannestenkin kypsentämiseen. Savustimessa lastuilla voi korvata perinteiset savustus purut ja keittiössä lastuja voi käyttää yhdessä Zwillig plus smoker setillä. Takaamme lastuilla aivan uuden ulottuvuuden ruoan laittoon. 

Ohje:

1. Kostutettua savustuspurua sirotellaan ohutkerros savustimen pohjalle, hiiligrillin hiillokseen tai Zwilling Plus kasarin savustus lautasen alle. Puru aikaansaa savun maun ruokaan. Purua on hyvä laittaa n. 2 ruokalusikallista. Purujen saavuttaessa tietyn kuumuuden alkaa savua muodostumaan.

2. Oikea purun määrä löytyy kokeilemalla. Jos purua on liian vähän, maku voi jäädä laimeaksi, jos purua on liikaa se voi syttyä palamaan.

3. Red Wine Barrel Chips: Savustuspurut ovat valmistettu varastoiduista vanhoista punaviini tynnyreistä ja sopivat hyvin punaiselle lihalle, kanan lihalle, juustoille, jälkiruokiin.

4. Oloroso Barrel Chips: Savustuspurut ovat valmistettu varastoiduista vanhoista valkoviini tynnyreistä ja sopivat hyvin punaiselle lihalle, kanan lihalle, juustoille, kasviksille ja jälkiruokiin.

5. Bourbon Barrel Chips: Savustuspurut ovat valmistettu tynnyreistä jotka ovat sisältäneet viinejä ja alkoholeja ja sopivat hyvin vaalealle lihalle, kalalle, kasviksille, juustoille ja jälkiruokiin.

6. Savustamisen päätyttyä odota että savustin, hiiligrilli tai Zwilling Plus smoker set on jäähtynyt.

Turvallisuusohjeita:

Älä syö puruja

Puhdista savustin, hiiligrilli tai Zwilling Plus kasari käytetyistä puruista

13,90 €