Oloroso -lastut

CASKNOLIA Coopers Tradition: Oloroso Barrel Chips savustuspurut savustamiseen ja ruoanvalmistamiseen. Lastut ovat saaneet Espanjassa suuren suosion, niin ravintoloiden, huippukokkien kuin kotikeittiöiden keskuudessa. Lastut tuovat aivan uuden makuelämyksen ruokaan. Lastuja voi käyttää, niin lihan kuin vihannestenkin savustamiseen. Savustimessa lastuilla voi korvata perinteiset savustuspurut ja keittiössä lastuja voi käyttää yhdessä Zwillig plus smoker set kasarilla. Takaamme lastuilla aivan uuden ulottuvuuden ruoanvalmistukseen.

Ohje:

1. Kostutettua savustuspurua sirotellaan ohutkerros savustimen pohjalle, hiiligrillin hiillokseen tai Zwilling Plus smoker set kasariin savustuslautasen alle. Puru aikaansaa savun maun ruokaan. Purua annostellaan n. 2 rkl. Purujen saavuttaessa vaaditun kuumuuden alkaa savustuminen.

2. Oikea purun määrä löytyy kokeilemalla. Jos purua on liian vähän, maku voi jäädä laimeaksi, jos purua on liikaa se voi syttyä palamaan.

3. Red Wine Barrel Chips: Savustuspurut ovat valmistettu käytetyistä punaviinitynnyreistä ja sopivat hyvin punaiselle lihalle, kanalle, juustoille ja jälkiruokiin.

4. Oloroso Barrel Chips: Savustuspurut ovat valmistettu varastoiduista vanhoista valkoviinitynnyreistä ja sopivat hyvin punaiselle lihalle, kanalle, juustoille, kasviksille ja jälkiruokiin.

5. Bourbon Barrel Chips: Savustuspurut ovat valmistettu käytetyistä viskitynnyreistä ja sopivat hyvin vaalealle lihalle, kalalle, kasviksille, juustoille ja jälkiruokiin.

6. Savustamisen päätyttyä odota että savustin, hiiligrilli tai Zwilling Plus smoker set on jäähtynyt.

Turvallisuusohjeita:

Älä syö puruja

Puhdista savustin, hiiligrilli tai Zwilling Plus smoker set käytetyistä puruista

13,90 €