Lastut, kaikki makuvaihtoehdot (3 kpl)

CASKNOLIA Coopers Tradition: Red Wine Barrel Chips / Oloroso Barrel Chips / Bourbon Barrel Chips Savustuspurut grillaamiseen ja ruoanvalmistamiseen. Lastut ovat saaneet Espanjassa suuren suosion, niin ravintoloiden, huippukokkien kuin tavallisten kotikeittiöiden keskuudessa. Lastut tuovat aivan uuden makuelämyksen ruokaan. Lastuja voi käyttää, niin lihan kuin vihannestenkin kypsentämiseen. Savustimessa lastuilla voi korvata perinteiset savustuspurut ja keittiössä lastuja voi käyttää Zwillig plus smoker set kasarilla. Takaamme lastuilla aivan uuden ulottuvuuden ruoanlaittoon. 

Ohje:

1. Kostutettua savustuspurua sirotellaan ohutkerros savustimen pohjalle, hiiligrillin hiillokseen tai Zwilling Plus kasarin savustuslautasen alle. Puru aikaansaa savun maun ruokaan. Purua laitetaan n. 2 rkl. Purujen saavuttaessa tietyn kuumuuden alkaa savustuminen.

2. Oikea purun määrä löytyy kokeilemalla. Jos purua on liian vähän, maku voi jäädä laimeaksi, jos purua on liikaa se voi syttyä palamaan.

3. Red Wine Barrel Chips: Savustuspurut ovat valmistettu käytetyistä punaviinitynnyreistä ja sopivat hyvin punaiselle lihalle, kanan lihalle, juustoille ja jälkiruokiin.

4. Oloroso Barrel Chips: Savustuspurut ovat valmistettu käytetyistä valkoviinitynnyreistä ja sopivat hyvin punaiselle lihalle, kanan lihalle, juustoille, kasviksille ja jälkiruokiin.

5. Bourbon Barrel Chips: Savustuspurut ovat valmistettu käytetyistä viskitynnyreistä ja sopivat hyvin punaiselle lihalle, kalalle, kasviksille, juustoille ja jälkiruokiin.

6. Savustamisen päätyttyä odota että savustin, hiiligrilli tai Zwilling Plus kasari on jäähtynyt.

Turvallisuusohjeita:

Älä syö puruja

Puhdista savustin, hiiligrilli tai Zwilling Plus kasari käytetyistä puruista

34,90 €