CASKNOLIA Coopers Tradition: Red Wine
Barrel Chips / Oloroso Barrel Chips / Bourbon Barrel Chips Savustuspurut
grillaamiseen ja ruoanvalmistamiseen. Lastut ovat saaneet Espanjassa suuren suosion, niin ravintoloiden, huippukokkien kuin tavallisten kotikeittiöiden keskuudessa. Lastut tuovat aivan uuden makuelämyksen ruokaan. Lastuja voi käyttää, niin lihan kuin vihannestenkin kypsentämiseen. Savustimessa lastuilla voi korvata perinteiset savustuspurut ja keittiössä lastuja voi käyttää Zwillig plus smoker set kasarilla. Takaamme lastuilla aivan uuden ulottuvuuden ruoanlaittoon.
Ohje:
1. Kostutettua savustuspurua
sirotellaan ohutkerros savustimen pohjalle, hiiligrillin hiillokseen tai Zwilling Plus
kasarin savustuslautasen alle. Puru aikaansaa savun maun ruokaan. Purua laitetaan n. 2 rkl. Purujen saavuttaessa tietyn kuumuuden
alkaa savustuminen.
2. Oikea purun määrä löytyy
kokeilemalla. Jos purua on liian vähän, maku voi jäädä laimeaksi, jos purua on
liikaa se voi syttyä palamaan.
3. Red Wine Barrel Chips: Savustuspurut
ovat valmistettu käytetyistä punaviinitynnyreistä ja sopivat
hyvin punaiselle lihalle, kanan lihalle, juustoille ja jälkiruokiin.
4. Oloroso Barrel Chips: Savustuspurut
ovat valmistettu käytetyistä valkoviinitynnyreistä ja sopivat
hyvin punaiselle lihalle, kanan lihalle, juustoille, kasviksille ja
jälkiruokiin.
5. Bourbon Barrel Chips: Savustuspurut
ovat valmistettu käytetyistä viskitynnyreistä ja
sopivat hyvin punaiselle lihalle, kalalle, kasviksille, juustoille ja jälkiruokiin.
6. Savustamisen päätyttyä odota että
savustin, hiiligrilli tai Zwilling Plus kasari on jäähtynyt.
Turvallisuusohjeita:
Älä syö puruja
Puhdista savustin, hiiligrilli tai
Zwilling Plus kasari käytetyistä puruista